Fisioteràpia

Els nostres serveis de fisioteràpia

Volem oferir la millor qualitat de tractament combinant les tècniques més efectives i respectuoses per millorar la teva salut amb un tracte individualitzat, humà i proper.

Volem involucrar el pacient en el seu propi procés de tractament, per això és efectiu tant les visites presencials com en línia. Les eines de tractament que utilitzem des de la fisioteràpia són:

Teràpia manual

Tècnica estrella per restaurar la funció del teixit lesionat: el massatge, la mobilització articular, muscular, lligamentària i fascial. De vegades es barreja la teràpia manual amb tècniques manuals osteopàtiques pel seu gran efecte reflexogen en l'àmbit del sistema nerviós autònom i central.

L'essència de la fisioteràpia és tocar amb les mans: generar adaptacions al cos a escala muscular, articular, fascial, químic. El raonament clínic és, sens dubte, el més important per millorar els problemes de salut i tenir èxit en el tractament.

Utilitzem la nostra filosofia Slow Therapy per dedicar temps a escoltar, mirar als ulls, pensar, valorar i prendre'ns, junts, el temps necessari per ordenar els esdeveniments relacionats amb la teva situació actual i actuar.

Punció seca

Tècnica invasiva i efectiva que té com a objectiu tractar el dolor miofascial (dolor que es projecta a distància del punt estimulat o dolor principal). Com a experts en el dolor, utilitzem aquesta tècnica un cop interrogada, explorada i palpada les zones afectades amb dolor irradiat.

S'utilitza una agulla d'acupuntura amb una cànula o tub guia que ens permet entrar a la pell i múscul sense dolor, per estimular la zona muscular amb l'objectiu de restablir les funcions bàsiques del múscul com millorar la mobilitat, vascularització i innervació de l'estructura afectada. Aconseguim millorar l'ambient químic de la zona i reiniciar les funcions musculars i de dolor.

Exercici Terapèutic

Eix principal en molts dels nostres tractaments. La ciència ha demostrat que la participació activa del pacient en tot el procés de recuperació no només millora els resultats, sinó que també l'escurça. A més, com que és més conscient del seu cos, empodera el pacient a tenir més percepció i control, tenir una ment i un cos més eficients: optimitzem recursos. El control motor és l'eina d'exercici amb el treball de força. Per conèixer més sobre el control motor clica aquí.

La consciència corporal és fonamental per al maneig del dolor durant el nostre dia a dia, però també a les fases de dolor agut i crònic. Per això, aquesta eina és fonamental en tot procés de dolor muscular i articular.

"L'exercici terapèutic i el control motor són protagonistes, juntament amb la teràpia manual, en tot el procés de rehabilitació. Les sessions comencen a consultar i acaben a casa. És per això que cuidem el tracte amb el pacient i us facilitem tota mena d'eines com articles, vídeos d'exercicis o aplicacions per al mòbil".

cita roger montsant

Què puc fer a casa per millorar la meva salut?

L'ús de les nostres xarxes socials Instagram i canal de YouTube així com la prescripció i enviament de vídeos i seguiment personalitzat des del correu electrònic i WhatsApp servirà el pacient com a guia en tot el procés de curació. A més, consultar les nostres xarxes socials permetrà al pacient conèixer com pensem, com actuem, com som.

Roger Montsant

En línia

Roger Montsant

Hola, en què et podem ajudar?

17:29